Kedves szülők!

Szeretettel köszöntjük Önöket weboldalunkon.

A GyereKorizni! Programban Önökre is meghatározó szerep vár, amennyiben a csoportos, kifejezetten óvodás és iskolai alsó tagozatos csoportok számára megtartandó délelőtti foglalkozás mellett vagy helyett, a délutáni időpontokat választják, hogy gyermekük részese legyen a korcsolyasport adta élményeknek, s játékos formában, szakértő kezekben sajátíthassa el a sportág alapjait.

A programba bevont edzők egységes oktatási elveket követnek mindenhol, ahol a GyereKorizni! programot a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) beindítja. Az oktatás minőségét és eredményességét a program hazai vezetője – Engi Klára – és a program moderátora – Dohány Andrea – rendszeresen ellenőrzik.

A program délutáni része főleg az egyéni jelentkezőkre épül, s amennyiben Ön és gyermeke részt kívánnak venni a délutáni foglalkozásokon, kérjük együttműködését és segítségét, hogy az alábbi „házirendet” be tudjuk tartani:
 

Pontos edzéskezdés

Az edzések meghatározott menetrend szerint, kis létszámú csoportokban (maximum 12 fő), kerülnek megrendezésre, így a későn érkező gyermekek az edzés egyes bemelegítő, rávezető elemeit nem gyakorolhatják, s ez lassíthatja további fejlődésüket.

Hiánytalan felszerelés

A Gyakori kérdések és válaszok oldalunkon megadjuk a gyermekek felszerelésére vonatkozó információt, kérjük, hogy a kért felszerelést a gyermek minden esetben hozza magával.

Az edzéseken való rendszeres megjelenés

Az edzések egymásra épülő technikákat tanítanak a gyermekeknek, így egy-egy edzés kihagyása gátolhatja fejlődésüket. Természetesen előfordulhat egy-egy edzés kihagyása egészségügyi, vagy családi okok miatt, de erről a program vezetőjét, valamint a közvetlenül a gyermekkel foglalkozó edzőt minden esetben értesíteni szíveskedjenek, hogy az esetlegesen kihagyott „leckéket” pótolni lehessen.

A kiegészítő edzéseken való részvétel

A jégpályán való mozgás elsajátításának megkönnyítése érdekében rendszeres balettórákat tartunk a programban résztvevő gyermekek számára. A balettórán való részvételre is vonatkoznak a „jeges” edzésekre vonatkozó kérések.

Információ áramlás

Kérjük, hogy amennyiben gyermeke fejlődésével kapcsolatosan bármilyen kérdés merülne fel Önben, azzal forduljon a program vezetőjéhez, Engi Klárához, aki részletes tájékoztatást ad Önnek.

----

A GyereKorizni! program egyéni jelentkezésekre koncentráló délutáni foglalkozásai jelenleg csak Budapesten indulnak, de reméljük hamarosan kiterjeszthetjük a program ezen részét minden GyereKorizni! központra is.

Várjuk jelentkezését!